www.Horologivm.ro

Acasa » Laborator Horologivm » Despre noi » Certificari

Certificari

Certificari

Dedicatia noastra pentru universul orologeriei a fost recunoscuta si apreciata in nenumarate randuri prin diverse diplome si atestari nationale si internationale.

Astfel in 2005, dupa numai un an de la infiintare, firma Horologivm primea recunoastere oficiala din partea Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, prin decernarea premiului 1 in Topul National al Firmelor Private, pe domeniul sau.

Fondatorul Horologivm, Mihai Ceciu, este singurul roman care a terminat cea mai renumita scoala de orologerie din Elvetia, Wostep-Neuchatel.

Tot el a fost desemnat in 2006 ca fiind intre primii 10 cei mai buni ceasornicari din reteaua de peste 400 de ceasornicari din toata lumea, examinati de un foarte important brand elvetian.

In 2007 a fost admis la cursul de Grand Complications de la Wostep Neuchatel. Acest curs este cel mai complex curs de orologerie si totodata cel mai dificil. In acel an doar 2 ceasornicari au fost admisi la acest curs. In lume sunt maxim 10 specialisti ceasornicari care au reusit sa finalizeze acest curs si sa isi ia diploma in toti anii de cand a fost infiintat.

In 2008 Mihai Ceciu a devenit Trainer, in urma cursului ”Train the Trainers” de la Wostep, dobandind abilitati pedagogice de transmitere a informatiilor cu caracter tehnic in domeniul orologeriei.

 

 

 

 

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare