www.Horologivm.ro

Acasa » Ceasuri-elvetiene » Aerowatch

Aerowatch

Aerowatch

 

AerowatchAEROWATCH SA este o afacere de familie care produce piese de orologerie de calitate inca din 1910.

Localizata in Noirmund in centrul regiunii muntoase Jura, compania detine un laborator modern si produce o larga varietate de ceasuri de buzunar si ceasuri ornamentale.

In 2004 compania condusa de Deniz Bolzli si fiii sai a decis sa-si extinda productia, pentru prima data in istoria sa, cu o gama de ceasuri de mana. Aceasta tranzitie a fost realizata cu atentie, imbunatatind mecanismele si pastrand liniile clasice ale designului individualist al productiilor de colectie care i-au consacrat.

Toate colectiile sunt foarte meticulos decorate. Fiecare piesa este asamblata si testata in laboratorul propriu, respectand criterii de calitate extrem de ridicate.

Interesul de a aduce aceste mecanisme publicului larg la preturi foarte competitive a ajutat AEROWATCH sa se diferentieze de multe branduri concurente.

Pentru AEROWATCH detaliile sunt parte integrata din conceptul de orologerie moderna si reprezinta modul cel mai potrivit de a perpetua un stil individual netrecator.

Va prezentam doar cateva din noile modele promovate in acest an, intreaga colectie o puteti admira fie in magazinul HOROLOGIVM, fie pe site-ul AEROWATCH.

Aerowatch Lady Collection , Aerowatch Gents Collection sau Aerowatch Pendants Collection sunt alegerea potrivita pentru o persoana draga sau pentru dvs.

Va asteptam cu drag.

 

 

Colectia Aerowatch 
Colectia Aerowatch Dame
Colectia Aerowatch de buzunar

« Inapoi

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare

viagra uk free delivery tadalafil 5mg uk