www.Horologivm.ro

Acasa » Maurice Lacroix » Maurice Lacroix... In cateva cuvinte » Maurice Lacroix in cateva cuvinte

Maurice Lacroix in cateva cuvinte

Maurice Lacroix in cateva cuvinte

Double RetrogradeCu mecanisme complexe de manufactura, idei inovatoare si design distinct, Maurice Lacroix imbogateste restransa lume a ceasurilor exclusiviste. Obiectivul Maurice Lacroix este unul extrem de clar: crearea unor ceasuri extraordinare, prin respectarea traditiei elvetiene in orologerie, dar si imbinarea acesteia cu cele mai inalte standarde moderne, complicatii inovatoare ale mecanismelor, design contemporan si o pasiune obsesiva pentru detalii, perfectiune si calitate. In vederea atingerii acestui scop, manufactura Maurice Lacroix a contribuit in mod esential, inca din anii ’80, la renasterea si relansarea ceasurilor mecanice exceptionale. Din anii ’90 Maurice Lacroix si-a concentrat eforturile inspre dezvoltarea functiilor aditionale la mecanime surprinzatoare. Astfel, momente importante din istoria brandului au fost marcate de lansarea Masterpiece Double Retrograde, cu un mecanism extrem de complicat si cu functii retrograde, dezvoltate exclusiv in-house, precum si designul conceptual al modelului Masterpiece Lune Retrograde. La Basel, Maurice Lacroix uimea industria orologera prin lansarea primului ceas cu memorie mecanica din lume, Memoire 1.

Gratie exceptionalelor mecanisme de manufactura si productiei de componente complexe pentru calibre mecanice, exclusiv in atelierele din Montfaucon, Maurice Lacroix ocupa un bine-meritat loc intre varfurile industriei orologere din Elvetia.

Cu toate ca aceste reusite in domeniul tehnic si desing au suscitat interesul marilor concernuri din industrie, Maurice Lacroix isi pastreaza independenta si este unul dintre putinele branduri elvetiene care se mandresc cu ateliere proprii de manufactura a mecanismelor si chiar o fabrica proprie de manufacturare a carcaselor. Un numar de aproximativ 260 de pasionati formeaza intreaga echipa a Maurice Lacroix. Designeri excelenti, ingineri si constructori experimentati, ceasonicari de top formeza mandra echipa „L’atelier de Maurice Lacroix”. Aceasta celula extrem de creativa este locul de nastere al ideilor revolutionare in materie de mecanisme si complicatii, locul unde se seteaza noi repere in istoria brandului si a industriei orologere elvetiene.

Motto-ul Maurice Lacroix „More than meets the eye” - intruchipeaza mandria, increderea si pasiunea cu care se manufactureaza fiecare piesa in parte.

Perfectiune elvetiana pana la ultimul detaliu

Cu o istorie de peste 50 de ani, manufactura Maurice Lacroix si-a setat un obiectiv foarte clar inca de la inceput: crearea de piese extraordinare, tinand cont de indelungata traditie elvetiana in orologerie, prin atingerea celor mai inalte standarde tehnice, complicatii novatoare, dezvoltarea mecanismelor si pasiune pentru detalii si calitate. Din aceste motive manufactura Maurice Lacroix s-a axat in ultimii ani pe inovatii pentru functii aditionale si mecanisme, putandu-se mandri astazi cu un numar impresionant de lucrari tehnice de referinta pentru industrie. Maurice Lacroix are experienta si expertiza in principal in domeniul cronografelor ca si al disaply-urilor retrograde si indicatiilor fazelor lunii.

Manufacturarea propriilor mecanisme si productia de diverse componente de mecanism au propulsat manufactura Maurice Lacroix in randul brandurilor elvetiene exclusiviste.

Maurice Lacroix continua sa investeasca in dezvoltarea mecanismelor inovatoare si sa isi puna amprenta pe restransa foaie de istorie a inventatorilor in domeniu.

Ceasurile Maurice Lacroix sunt atent manufacturate in laboratoarele moderne ale firmei, in inima muntilor Jura din Elvetia, de peste 50 de ani. Din 2006 Maurice Lacroix, dupa ani de cercetare, a inceput productia de componente complexe de mecanism pentru calibre mecanice in propriul laborator de langa Saignelegier. In plus, Maurice Lacroix este una dintre putinele firme care isi manufactureaza carcasele in Elvetia, dupa motto-ul „fara compromisuri in ceea ce priveste funtionalitatea si designul”.

Termenul calitate chiar are substrat temeinic, toate componentele ceasurilor Maurice Lacroix sunt atent verificate individual pentru asigurarea calitatii si esteticitatii, inainte de a fi montate in mecanism. Fiecare ceas mecanic este supus unor teste extrem de riguroase pentru verificarea etanseitatii si preciziei. Verificarea acuratetei implica ajustarea mersului mecanismului in 5 pozitii si testarea rezultatelor prin metode computerizate.

In ciuda schimbarilor majore din cadrul firmei, unele lucruri au ramas si vor ramane neschimbate: dorinta de a contribui activ la dezvoltarea industriei de orologerie, respectul pentru indelungata traditia elvetiana, pasiunea pentru perfectiune, design, calitate maxima si materiale exclusiviste.

Ceasurile Maurice Lacroix sunt disponibile in peste 3300 de magazine atent selectionate, din peste 60 de tari.

« Inapoi

Copyright Notice:

Permission to use, copy and distribute the documentation published by Maurice Lacroix SA on this World Wide Web server is hereby granted on the condition that each copy contains this copyright notice in its entirety and that no part of the documentation is used for commercial purposes but restricted to use for information purposes within an organization.

Permisia de utilizare, copiere si distributie de catre Maurice Lacroix SA pe acest server Web este acordata cu conditia ca fiecare element sa contina aceasta notita de copyright nealterata si ca nici o parte din aceasta documentatie sa nu fie folosita in scopuri comerciale ci va fi restrictionata doar pentru scopuri informative in interiorul unei organizatii.

Glosar Bine de stiut Intrebari frecvente Cariere Contact

Site map Termeni si conditii de utilizare

kamagra paypal payment uk